Met welke kleding en make-up verleid je een man het snelst?

  • Home
  • Page
  • Met welke kleding en make-up verleid je een man het snelst?

Kleding en haar: zo ben je onweerstaanbaar voor mannen!

Wil je een goede indruk maken tijdens een afspraakje? Of wil je weten hoe je er als vrouw zo aantrekkelijk mogelijk uitziet in de ogen van mannen? Er zijn diverse kledingstukken, haarstijlen, kleuren en geuren die mannen in het algemeen mooi en prettig vinden. De belangrijkste tip: draag waar je je goed bij voelt. Want als je uiterlijk je zelfvertrouwen geeft, ben je vanzelf mooi!

Kledingstukken die mannen mooi vinden bij vrouwen

Is het je doel om op te vallen, kies dan voor een rood jurkje of topje. Deze kleur kleedt af en heeft op veel mannen aantrekkingskracht. Als je de kleur niet ziet zitten voor je bovenkleding, dan is rode lingerie of een rode babydoll voor in de slaapkamer ook een goed idee. Het is wetenschappelijk bewezen dat rood mannen aantrekt, dus ook rode lippenstift is zeker het overwegen waard.

Een tweede kleur die veel heren stijlvol vinden, is zwart. Een strak zwart jurkje staat bijna elke vrouw. Of kies voor een zwarte top met een V-hals die de ogen naar je decolleté trekt. Ook met de keuze voor een korte rok maak je veel mannen blij. Zorg er wel voor dat je rokje goed past en dat je benen er mooi in uitkomen.

Kleding, haar en make-up die er natuurlijk uitziet

Kies in ieder geval kleding die je borsten, billen of dijen flatteert. Mooie vrouwelijke rondingen geven namelijk de indruk van een goede gezondheid en vruchtbaarheid. Een man die op jacht is, valt hier sneller voor. Houd het wel subtiel. Mannen houden er meestal niet van als kleding te ordinair of te bloot is of als hakken te hoog zijn.

Hetzelfde geldt voor een overdaad aan make-up: te veel foundation, lange nepnagels en opvallende nepwimpers vallen bij veel mannen niet in de smaak. Wel worden ze aangetrokken door vrouwen met een natuurlijk kapsel. De voorkeur gaat uit naar wat langer haar, dat niet al te netjes zit.

Een speciale rol voor geur

Voor een man is het belangrijk dat een vrouw vitaliteit en jeugdigheid uitstraalt. Ook geur speelt hierin een rol. Het vrouwelijk lichaam produceert natuurlijke chemische stofjes (feromonen) die via je zweet door mannen onbewust worden opgepikt. Deze feromonen dragen bij aan je seksuele aantrekkelijkheid. Voor een versterking van dit effect is een feromonen parfum een goed idee. Dit type parfum heeft een subtiel aroma waarmee je je aantrekkingskracht alleen maar groter maakt.

 

Comments are closed

Chat openen
Neem contact op via WhatsApp
Hallo 👋Kunnen we je helpen?